Når du fram til potensielle kunder?

25.06.2022

Du har sikkert opplevd det selv også: Plutselig kommer det en reklame på TV, i nettavisene eller på gata, for et produkt du aldri har hørt om. Og hvis reklamen gjorde jobben sin, dukker den opp i tankene dine når det passer seg sånn. Det finnes flere som selger briller der ute, men jeg tror jeg vet hvem du tenker på når jeg sier "billige briller", "best på bad", eller "italiensk pizza med tynn, sprø bunn". 

Bruk overskrifter for å bryte innlegg inn i flere avsnitt

Det er nettopp det du vil at skal skje: Når kunden trenger det du har å by på, vil du at h*n skal huske på deg. Akkurat som du tenker på Toro når du skal ha noe raskt og enkelt til middag, Toyota Rav4 når du vil ha en ny hybrid-bil, og Norvegia når du vil ha en ost alle liker. Hvis kundene dine ser og hører deg over alt, vil de også assosiere deg med det du selger. 

Du har et enormt antall potensielle kunder der ute.

Hvordan kan jeg bli synlig? 

Det er flere måter å synliggjøre seg på. Sosiale medier er en stor faktor her. Akkurat nå har Facebook 2,93 billioner medlemmer. Det er ganske mange potensielle kunder. Instagram har 1 billion. Blant disse er det mange potensielle kunder, men da må du bruke Facebook og Instagram bevisst. I tillegg kan du gjøre mye om du kan en del om både algoritmer, SEO og reklame. Det kan være nyttig å søke hjelp til å finne frem i denne jungelen, altså. 

Det har mye å si når du publiserer, hva du publiserer, hvor ofte, og hvem du legger opp til å treffe.  

Om du engasjerer deg i digital markedsføring, vil du se at de motiverte kundene kommer av seg selv når de vet nok om deg og ditt. Og da vet de om de vil kjøpe eller ikke. Du må bare nå dem, og det gjør du faktisk best gjennom internett. 

Hvis du ikke kan så mye om dette, og ønsker mer informasjon eller hjelp, kan du ta kontakt med en innholdsrådgiver. Mange tekstforfattere vet også en hel del om inbound marketing.