Innlegg

Når vi snakker om merkevarebygging, snakker vi om mer enn bare logoen. Men hva kan du om branding, og hvor bevisst bruker du det?

Du har nok fått noen nyhetsbrev i din digitale innboks, og gjort deg noen tanker om hva som fenger deg selv. Og du kan nå mange: Av nordmenn over 16 år som er online, bruker hele 93% e-mail!

Nyhetsbrev, artikler til nett og flytteesker er innholdet i denne uka. Ei dame jeg er veldig glad i, som har kjent meg siden før jeg ble født, skal nemlig flytte.

Sep 24

Endelig

Jeg legger bak meg et tøft år, og ser fremover med løfta blikk og en litt ny look på både hjemmeside og profil.

Visste du at 63% av alle kjøp starter på nett? Kundene dine vil se mer før de inngår en kjøpskontrakt med deg. Nesten uansett hvilken bransje du er i.

Du må ikke satse på direkte og oppsøkende reklame for å skaffe deg flere kunder. Av og til kan det helt motsatte faktisk virke like godt (eller enda bedre).

Du har sikkert opplevd det selv også: Plutselig kommer det en reklame på TV, i nettavisene eller på gata, for et produkt du aldri har hørt om. Og hvis reklamen gjorde jobben sin, dukker den opp i tankene dine når det passer seg sånn. Det finnes flere som selger briller der ute, men jeg tror jeg vet hvem du...

Start en uforpliktende dialog, da vel!